Alt klart for den 35. sesongavslutninga på Liatoppen

Postet av Liatoppen Skisenter den 11. Apr 2024

Ål skiskytterlag arrangerer helga 12.-14. april Liatoppen skiskytterfestival for aldersklassane 16 år og yngre. 

Det blir tre dagar med spanande konkurransar. Arrangementet startar på fredag med stafettar og held fram med sprint laurdag og blir avslutta med fellesstartar på sundag. Fredag er det i tillegg opningsshow i Hallingdal Feriepark og laurdag er det premieshow i Ål kulturhus. Alt om arrangementet finn du her

Arrangørstaben har rigga arenaen dei siste dagane og alt er no klart for å ta imot nærare 1000 unge skiskyttarar frå til saman 9 nasjonar. 



Støtte til kamera og utstyr fra Sparebankstiftelsen Hallingdal

Postet av Liatoppen Skisenter den 29. Mar 2024

Liatoppen skisenter har fått 20 000 kr til kamera og utstyr til bruk på standplass fra Sparebankstiftelsen Hallingdal. Vi takker så mye for støtten!






Det 50. Gaurhovdrennet vart arrangert 25. februar med start og mål på Øknin

Postet av Liatoppen Skisenter den 22. Feb 2024

Gaurhovdrennet har sidan 80-talet hatt Liatoppen som start og målområde. I fjor vart rennet arrangert med start frå Øknin og gjekk forbi Gaurhovd som har gitt namn til rennet. Torpo IL synes flyttinga var såpass vellukka at dei i år klemmer til med skikkeleg jubileumsrenn med start og mål på Torpoåsen. Arrangøren lovar premiar til alle.



Her er resultatliste frå det 50. Gaurhovdrennet:        pdf 




Ribberennet 28. desember

Postet av Liatoppen Skisenter den 3. Jan 2024

Torpo IL arrangerte 28. desember Ribberennet i fristil på Liatoppen. Rennet var for alle klassar frå 8 år til senior og hadde som tidlegare år ei innlagt "puddingklasse". Denne gongen gjekk rennet i realt vinterføre og 221 deltakarar stilte til start. Marte Mikkelsplass, Bromma IL var raskaste kvinne på 10-kilometeren, medan Aleksander Elde Holmboe, Bærums Verk var raskaste mann på same distanse. 

I puddingklassa stilte også kjente skinamn på start der vinnarane vart Ine Wigernes, Øystre Slidre IL og evigunge Tore Bjerkrheim, Nesbyen IL. Distansen her var 5 kilometer. 

Resultatliste Ribberennet 2023



Gaurhovdrennet 26. februar

Postet av Liatoppen Skisenter den 14. Feb 2023


Gaurhovdrennet brukar å ha Liatoppen skisenter som start- og målområde for rennet. I år er arrangørklubben, Torpo IL, 100 år og ønskjer å markere dette med å bruke delar av den opprinnelege løypetraseen over Gaurhovd som ein del av løypa. Start og mål blir i år på Øknin der arrangøren også inviterer til familiedag.

Meir informasjon om arrangementet her:

Gaurhovdrennet plakat 2023

Påmelding