Webkamera er midlertidig ute av drift

Postet av Liatoppen Skisenter den 13. Nov 2019

Me har ei tid hatt problem med at webkamera berre sender bilete i svart/kvit og ikkje i farger. Dette er det jobba med, men ikkje løyst enno. I samband med feilsøking har me fått problem med opplasting av bileta til vår nettside slik at desse ikkje blir oppdatert. 

Skisesongen er litt i gang på Liatoppen. Rulleskiløypa (1,0 km) er pr. i dag (13. november) preparert med snøscooter og kan brukast til fristil.


0 Kommentar

Resultatlister Gaurhovdrennet og Showrennet 23. februar 2019

Postet av Liatoppen Skisenter den 18. Feb 2019

Torpo IL arrangerte laurdag 23. februar både turrenn og langrenn på Liatoppen. 

Gaurhovdrennet er eit tradisjonsrikt turrenn som i år vart arrangert for 47. gong. Rennet i klassisk stil har start og mål på Liatoppen. I konkurranseklassen over 24 km var Kjetil Andre Bjerkrheim, Nesbyen IL dagens raskaste, 16 sekund føre Andreas Kirkeng frå IL ROS. I dameklassa hadde Tuva Skarra, Konnerud IL beste tid. Til saman 46 deltakarar deltok i konkurranseklassane.

I Showrennet med fellesstartar for klassane 8-14 år stilte 44 deltakarar til start.

Resultatlister:

Gaurhovdrennet 2019

Showrennet 2019


0 Kommentar

Rulleskiløypa på Liatoppen er klar til bruk (5.10.17)

Postet av Liatoppen Skisenter den 5. Okt 2017


I løpet av dei siste dagane er asfalten i rulleskiløypa lagt, og løypa er klar til bruk. Det er lagt 1,25 km med asfalt inkludert standplass på skytebanen. Løypa eignar seg for både nybyrjarar og erfarne skiløparar så vel som kombinasjonstrening i skiskyting. Med dette har Liatoppen skisenter fått eit nytt tilbod i sommarhalvåret og eit viktig bidrag til heilårsbruk av anlegget.
0 Kommentar

Ny rulleskiløype snart klar på Liatoppen

Postet av Liatoppen Skisenter den 28. Sep 2017


Det har dei siste vekene vore høg aktivitet på Liatoppen med maskinentreprenør Oddvar Øygard AS i full sving på dagtid og dugnad utført av eigarlaga på kveldstid. I løpet av relativt kort tid vil ny rulleskiløype stå klar til bruk og med det blir bruken av skisenteret i sommarhalvåret utvida.

Mykje av grunnarbeidet vart gjort i fjor, men også i år er det gjort ei vesentleg oppgradering av skisenteret. I tillegg til arbeid med rulleskiløypa er det er laga ny inngang til standplass for å ta ned farten inn til skyting. Det er også laga ei ny, kort løype rundt heile skytebanen. På standplass er det bygd opp ny trener/publikumstribune som er ca. 50 cm høgare enn standplass. I bakkant av denne er det laga ein steinmur. Mykje masse er flytta på for å bygge muren og tribuna.

Det tekniske anlegget er også oppgradert gjennom framføring av fiberkabel til anlegget samt ny straumforsyning. Med dette vil lyd og bildeproduksjonar under arrangement bli både enklare og sikrare. Eit viktig arbeid for å kunne gjennomføre arrangement med høg kvalitet i framtida.
0 Kommentar

Rulleskiløypa er fullfinansiert

Postet av Liatoppen Skisenter den 24. Apr 2017

Vi har nå fått svar på vår siste søknad på rulleskiløypa. Sparebankstiftelsen Hallingdal har vedteke å gi oss eit tilskot 700 00 kr. Det betyr at vi får gjort ferdig rulleskiløypa denne sommaren.

Slik det ser ut no vil grunnarbeidet starte opp i slutten av juli. Vi vil prøve å få lagt asfalt så tidleg som mogleg slik at utøverne kan bruke løypa i haust. Førebels har vi ikkje gjort avtale med noko firma, men arbeidet med å få ein avtale er i gang.

Finansieringa blir slik:

Tippemiddel 700 000

Eigenkapital 670 160

Kommunalt tilskot 700 000

Dugnad 184 000

Progamsatsingsmiddel, skiforbundet og skiskytterforbundet 374 000

Sparebankstiftelsen 1 Hallingdal 700 000

Takk til0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline